Terug naar nieuws overzicht

Juryleden gezocht!

Nieuws, Jury

29 maart 2021

Amsterdam, 29 maart 2021 – De vorige week door bvA en VIA aangekondigde verbreding van de Effie naar een marketingprijs met drie nieuwe categorieën, leidt ook tot een uitbreiding van het aantal jury’s en juryleden. Vanaf vandaag kunnen (eind)verantwoordelijken uit de marketing-, communicatie- en creatieve sector zich weer aanmelden voor de Effie-vakjury’s.

Samenstelling Effie-vakjury’s

De jury teams worden binnenkort weer samengesteld. Door toevoeging van de nieuwe categorieën zijn er een twintigtal nieuwe juryleden nodig. We streven naar een brede afspiegeling van het vak, waarbij we door verbreding van de Effieprijs richting marketing ook kennis op dat vlak willen toevoegen aan de jury’s. Daarnaast willen we diversiteit en inclusie bevorderen binnen de Effie jury. Iedere categorie heeft een eigen vakjury met daarin een evenredige vertegenwoordiging van leden van brancheplatforms VIA en bvA en een onafhankelijk jurylid (niet verbonden aan een bureau of adverteerder), met kennis van onderzoek en data interpretatie. Daarnaast wordt per jury een voorzitter aangesteld door de jurycommissie. De voorzitter neemt automatisch ook zitting in de hoofdjury.

Aanmelden

Om in aanmerking te komen voor het jurylidmaatschap moet je beschikken over ruime ervaring in de rol van (eind)verantwoordelijke op het gebied van marketing en communicatie. Jurylid zijn voor de Effie geeft je prachtige inkijk in de meest effectieve cases van Nederland en is bovenal erg leuk! 
Jurylid zijn brengt twee verplichtingen met zich mee: een gedegen voorbereiding van alle cases én aanwezigheid tijdens de vakjurydag. Wil jij je inzetten voor het jureren van deze mooie prijs? Meld je dan voor 7 april as. aan door een e-mail met cv en het motivatieformulier te sturen naar info@effie.nl
De Effie-stuurgroep, met daarin vertegenwoordigers uit de besturen van VIA en bvA, maakt een keuze uit de kandidaten en bepaalt in welke vakjury’s zij plaatsnemen. 
Effie streeft naar diversiteit binnen de vakjury’s. 
Voor meer informatie: www.effie.nl    

partners

De Effie Awards wordt mede mogelijk gemaakt door:

bva logo
via logo
Socials
Copyright © 2024 Effie Awards Nederland