Effies 2024

Sponsor, partner of vriend van Effie worden?

In november 2024 komen meer dan 400 CMO’s, CEO’s en marketeers samen op het belangrijkste en grootste marketing- en communicatiecongres van Nederland: Marketing en Effie LIVE! (voorheen 24Festival). Overdag luisteren ze in Theater Amsterdam naar verschillende internationale topsprekers, om vervolgens aan te schuiven bij een exclusief galadiner waar de meest prestigieuze vakprijzen voor de marketing- en reclamebranche worden uitgereikt: de Effie Awards.

 

Om je als merk of bureau aan deze bijzondere dag te verbinden, kun je een keuze maken uit verschillende sponsorpakketten.

 

Sponsorpakket Effie vriendje

Voor € 2.500 word je een vriendje van Marketing en Effie LIVE! Naast een logo op de website en in de nieuwsbrief van de Effie Awards, een logo vermelding op videoschermen tijdens de uitreiking van de Effie Awards en krijg je daarnaast 50% korting op max. 2 toegangskaarten voor uitreiking Effie awards  


Vriendenpakket

Voor € 5.500 word je een vriend van Marketing en Effie LIVE!. Naast branding gedurende de hele dag krijg je daarnaast acht toegangskaarten voor het marketingcongres of de uitreiking van de Effie Awards.

Bronzen partner

Voor € 8.500 heb je naast branding gedurende de hele dag ook de mogelijkheid om een break-outsessie van 20 minuten, inclusief begeleiding van een deskundige moderator, te organiseren. Daarnaast krijg je vier toegangskaarten voor het marketingcongres en twee toegangskaarten voor de uitreiking van de Effie Awards.

 

Zilveren partner

Voor € 12.500 heb je naast branding gedurende de hele dag de volledige vrijheid om een merkactivatiecampagne te ontwikkelen rondom en tijdens Marketing en Effie LIVE!. Daarnaast krijg je zes toegangskaarten voor het marketingcongres en zes toegangskaarten voor de uitreiking van de Effie Awards.

 

Gouden partner

Voor € 15.000 heb je naast branding gedurende de hele dag ook de mogelijkheid om een break-outsessie van 40 minuten, inclusief begeleiding van een deskundige moderator, te organiseren. Daarnaast krijg je acht toegangskaarten voor het marketingcongres en vier toegangskaarten voor de uitreiking van de Effie Awards.


Activeer nu je pakket

Het aantal pakketten is beperkt dus wacht niet te lang om je naam te verbinden aan Marketing en Effie LIVE! Neem voor meer informatie en persoonlijk advies contact op met Floris van Dam via 06-45066560 of floris@adformatie.nl of met Robert de Vries op 06-29550977 of robert@adformatie.nl.

sponsoren 2024

Hoofdsponsor

Keypartner

Founding Partners

Partner

Vriend van de Effies

partners

De Effie Awards wordt mede mogelijk gemaakt door:

bva logo
via logo
Socials
Copyright © 2024 Effie Awards Nederland