Effie Awards Stuurgroep

Sinds 1988 organiseren brancheverenigingen bvA en VIA (voorheen VEA) de Effie Awards. De organisatie is in handen van de Effie Awards Stuurgroep met daarin twee leden van bvA, twee leden van VIA en twee onafhankelijke adviseurs.  

 

Effie Stuurgroep
Hans Middelhoek - The USP Company - Effie Awards Nederland

Hans Middelhoek

The USP Company

Patritia Pahladsingh - TBWA|BWVOKO - Effie Awards Nederland

Patritia Pahladsingh

Accenture Song

Heleen Crielaard - Incentro - Effie Awards Nederland

Heleen Crielaard

Incentro

Brenda Smith

A.S. Watson

VIA

VIA is hét netwerk dat de hele marketingketen verbindt en samen met de in meer dan 250 leden de markt vooruit helpt. Een netwerk waarin plaats is voor data, media, creatie en technologie en voor iedereen in de branche. Van CEO’s tot starters en van professionals werkzaam bij adverteerders, media-, reclame- en communicatiebureaus en ad-techplatformen tot exploitanten en uitgevers. Want wij geloven dat verbinding de motor van vooruitgang is.

www.vianderland.nl


BVA NETWERK VAN MERKLEIDERS

bvA is de enige vereniging van uitsluitend adverteerders. We zijn een netwerk van merkleiders, waar leden het onderlinge contact kunnen verstevigen en hun kennis vergroten. We zetten ons in voor een transparant, creatief en innovatief marketing-communicatielandschap waarin merken kunnen floreren. Door lid te zijn van bvA worden merken, merkleiders en hun business merkbaar sterker.

www.bva.nl

partners

De Effie Awards wordt mede mogelijk gemaakt door:

bva logo
via logo
Socials
Copyright © 2024 Effie Awards Nederland