Terug naar nieuws overzicht

Gezocht: juryleden met lef en kennis van het vak

Nieuws, Jury

02 februari 2023

Heb jij altijd jurylid willen worden van de meest prestigieuze vakprijzen voor de marketing- en reclamebranche? Dan is dit je kans!

Voor de Effie Awards 2023 zijn we op zoek naar nieuwe juryleden. Beschik jij over ruime ervaring in de rol van (eind)verantwoordelijke in de marketing-, communicatie- en creatieve sector? Lijkt het je leuk en interessant om de meest effectieve marketingcases van Nederland te beoordelen en samen met vakgenoten te bediscussiëren of de marketingaanpak of communicatie een belangrijke of doorslaggevende rol heeft gespeeld bij het behalen van een buitengewoon marketingresultaat? En of het strategisch inzicht daarnaast op een creatieve manier is vertaald? Dan is dit het moment om te solliciteren voor een plek in de jury.

Meld je nu aan

Geïnteresseerden kunnen zich tot 1 maart 2023 aanmelden door een e-mail te sturen naar info@effie.nl. Vertel ons waarom jij niet in de jury mag ontbreken en voeg daarnaast ook je cv toe. De Effie-stuurgroep, met daarin vertegenwoordigers uit de besturen van VIA en bvA, maakt vervolgens bekend welke personen in welke vakjury’s mogen plaatsnemen. In dit selectieproces houden ze rekening met ervaringen, perspectieven en kennis die verschillende sectoren, culturen, achtergronden en levensstijlen met zich meebrengen.

Goed om daarnaast nog even te vermelden: het plaatsnemen in de Effie-jury is vrijwillig, maar niet vrijblijvend. Het jurylidmaatschap komt met twee verplichtingen: een gedegen voorbereiding van alle cases én aanwezigheid op de vakjury-dag.

 

partners

De Effie Awards wordt mede mogelijk gemaakt door:

bva logo
via logo
Socials
Copyright © 2024 Effie Awards Nederland