Terug naar nieuws overzicht

Update Effie 2021

Nieuws, Uitreiking

15 november 2021

Awardshow verschuift naar de middag

Het zijn tijden waarin veel flexibiliteit van ons gevraagd wordt, dat geldt ook voor ons als organisatie als voor jullie als bezoeker van de Effie Awards. Vrijdagavond zijn de nieuwe maatregelen duidelijk geworden die minimaal de komende drie weken zullen gelden. Een lichtpuntje is dat zakelijke bijeenkomsten, zoals Marketing & Effie Live!, nog steeds toegestaan zijn. Omdat de verplichte eindtijd voor evenementen 18:00 uur is, hebben we de beslissing moeten nemen om de Effie Awards te vervroegen en in afgeslankte vorm te organiseren. Wij hopen hiervoor op jullie begrip en steun voor deze keuze. Uitstellen behoort om diverse redenen helaas niet tot de opties.

Aangepast programma en opzet

De aanvangstijd is vervroegd naar 15.30 uur. Om 16.15 uur gaat de zaal open en stipt om 16:30 uur start het programma in het theater. De Effie show is om 18:00 uur afgelopen. Het volledige programma zal in de theaterzaal plaatsvinden waar stoelen zijn toegewezen per gezelschap.
Per winnende case mogen er maximaal 2 personen het podium op. Het Effie diner gaat helaas niet door.

Hoe gaan we om met de maatregelen? 

Het theater voldoet aan de modernste richtlijnen op het gebied van ventilatie én biedt voldoende ruimte om afstand te kunnen houden. Tijdens alle pauzemomenten zijn er voldoende zitplekken. Bij de entree scannen we jouw qr-code in Coronacheckapp (en identiteitsbewijs). We hopen op je begrip!
Daarnaast vragen we je te houden aan de basisregels: Hou afstand, was je handen, blijf thuis bij klachten en schud geen handen.

Locatie en bereikbaarheid

Je vindt Theater Amsterdam aan de Danzigerkade 5 in Amsterdam. Kom je met de auto? Dan adviseren je we om te parkeren in parkeergarage Minerva Parking (Koivistokade 36). Kom je met het openbaar vervoer? Neem dan bus 48 of 248 vanaf Amsterdam Centraal (halte aan de IJ-zijde) en stap uit bij halte Koivistokade.

15:30 uur     Gezellige Inloop met lekkers 
16:15 uur      Zaal open
16:30 uur     Start show

Tot dinsdag! Wij hebben er enorm veel zin in!

Met vriendelijke groet,

Het organisatieteam van Marketing & Effie Live!

BP_PINO_EFFIES_17112020_LOWRES_00099.jpeg

 

 

 

partners

De Effie Awards wordt mede mogelijk gemaakt door:

bva logo
via logo
Socials
Copyright © 2023 Effie Awards Nederland