Terug naar nieuws overzicht

Schakel de hulp van een Effie-coach in!

08 juli 2022

Heb je hulp nodig bij het schrijven van je Effie-case of vind je het prettig als een extra paar ogen meekijken? Dat kunnen wij ons heel goed voorstellen. Verschillende oud-Effie-juryleden en Effie Award-winnaar staan daarom voor je klaar om als Effie-coach je vragen te beantwoorden en twijfels weg te nemen.

DE EFFIE COACHES VAN 2022

Met plezier en gepaste trots stellen we in het kort de Effie-coaches van 2022 voor:

  • Job Koopman is sinds 2019 Strategy & Business Director van DDB Unlimited en oud Effie-jurylid in de categorieën Succesvolle Introductie en Merkcampagnes.

  • Jos van den Bergh is Marketing Strategy Director van Creative Result Communication en oud Effie-jurylid in de categorie Gedrag Kort.

  • Ralf van Lieshout Ralf van Lieshout is freelance strategy Director en Comms strategist en oud Effie-jurylid in de categorie Gedrag Lang en Branded Customer Experience.

  • Andy Santegoeds is Senior Solution Consultant bij MetrixLab en oud Effie-jurylid in de categorie Maatschappelijke Impact.

  • Mariëlle Krouwel is Global Director Branding & member of the global senior leadership team bij NN Group en oud Effie-jurylid in de categorie Merkcampagnes.

Aanvraagformulier

Wil je gebruikmaken van de kennis van een van deze vijf experts? Vul dan vandaag nog het speciale aanvraagformulier in. De Effie-organisatie zoekt vervolgens een passende Effie-coach bij je vraag. Iedere Effie-coach wordt aan maximaal twee bureaus/adverteerders gekoppeld. Jij en de Effie-coach geven vervolgens samen invulling aan de manier van overleggen en samenwerken.  

partners

De Effie Awards wordt mede mogelijk gemaakt door:

bva logo
via logo
Socials
Copyright © 2023 Effie Awards Nederland