Terug naar nieuws overzicht

Gezocht: juryleden met lef en kennis van het vak

Jury

11 april 2024

Heb jij altijd jurylid willen worden van de meest prestigieuze vakprijzen voor de marketing- en reclamebranche? Dan is dit je kans!

Voor de Effie Awards 2024 zijn we op zoek naar 24 nieuwe juryleden. Beschik jij over ruime ervaring in de rol van (eind)verantwoordelijke in de marketing-, communicatie- en creatieve sector? Lijkt het je leuk en interessant om de meest effectieve marketingcases van Nederland te beoordelen en samen met vakgenoten te bediscussiëren of de marketingaanpak of communicatie een belangrijke of doorslaggevende rol heeft gespeeld bij het behalen van een buitengewoon marketingresultaat? En of het strategisch inzicht daarnaast op een creatieve manier is vertaald? Dan is dit het moment om te solliciteren voor een plek in de jury.

MELD JE NU AAN

Geïnteresseerden kunnen zich tot 26 april 2024 aanmelden door een e-mail te sturen met motivatie naar info@effie.nl. We zoeken mensen voor alle categorieën behalve Maatschappelijk Plus. https://effie.nl/categorieen/ . Vertel ons waarom jij niet in de jury mag ontbreken en in welke categorie jij het beste past, voeg daarnaast ook je cv toe. De Effie-stuurgroep, met daarin vertegenwoordigers uit de besturen van VIA en bvA, maakt vervolgens een keuze. In dit selectieproces houden ze rekening met ervaring, perspectieven en kennis die verschillende sectoren, culturen, achtergronden en levensstijlen met zich meebrengen. Mensen met data- en onderzoekervaring en leden van de bvA en VIA leden krijgen voorrang in het selectieproces.

Goed om daarnaast nog even te vermelden: het plaatsnemen in de Effie-jury is vrijwillig, maar niet vrijblijvend. Het jurylidmaatschap komt met twee verplichtingen: een gedegen voorbereiding van alle cases én aanwezigheid op de vakjury-dag. Belangrijke data zijn: Effie Fest 25 juni, jurydagen 9-19 september en 14 november Effie Awards.

 

 

partners

De Effie Awards wordt mede mogelijk gemaakt door:

bva logo
via logo
Socials
Copyright © 2024 Effie Awards Nederland