Terug naar nieuws overzicht

Praktische informatie

Uitreiking

15 november 2023

Praktische informatie

 

Zet je schrap, want morgen is het zo ver: de uitreiking van de Effie Awards 2023! We kunnen niet wachten om je te zien. Hierbij de laatste praktische details.

 

Locatie

Circa Amsterdam
Seineweg 2, 1043 BG Amsterdam

Kies duurzaam voor je vervoer: carpool of maak gebruik van de pendelservice vanaf Amsterdam Sloterdijk. Deze rijden van van 09:00 tot 10:45 uur, en van 16:30 tot 19:30 uur. Je kunt instappen bij 'halen & brengen' aan de Radarweg, tegenover de ingang van het station. 

Programma

17.00 - 19.00 Industry Borrel 
19.00 - 22.30 Effie diner & show 
22.30 - 23.30 Afsluitende borrel

Tijdens het diner vind dit jaar ook de Effie uitreiking plaats. In het programma staan we onder meer stil bij de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van marketingeffectiviteit en de trends binnen de inzendingen, maar natuurlijk draait het bovenal om wie er dit jaar met de fel begeerde Bronzen, Zilveren of Gouden Effies naar huis gaan!

Edson da Graça is de Effie-host van dit jaar: “Ik kijk er erg naar uit om dit jaar er samen met jullie een feestelijke Effie uitreiking van te gaan maken in Circa Amsterdam!”
Edson zal de show leiden in co-presentatie met Hans Middelhoek – Juryvoorzitter van de Effie Awards 2023. 

Jordi van de Bovenkamp  zal zijn scherpzinnige visie op het vak en de branche geven: Ik heb zelden zoveel zin gehad in een optreden van minder dan 10 minuten. 

Dresscode

Red carpet 

Menu

100% Vegetarisch

 

Save food & verspil minder

Weet je dat je toch niet kunt komen? Laat het ons weten! Geef je kaartje door aan een collega of een relatie en laat via info@marketingeffielive.nl weten wie we mogen verwelkomen. Als het niet lukt om je kaartje door te geven horen we dit ook graag, zodat wij de voor jou bestelde catering anders kunnen benutten.

De organisatie en productie is in handen van PINO concept | communicatie | organisatie. Indien je nog vragen hebt, kun je contact met opnemen via info@marketingeffielive.nl 

 

 

partners

De Effie Awards wordt mede mogelijk gemaakt door:

bva logo
via logo
Socials
Copyright © 2024 Effie Awards Nederland