Terug naar nieuws overzicht

Kom naar Marketing & Effie Live!

07 oktober 2024

Kom op donderdag 14 november naar Circa Amsterdam en laat je inspireren. Op deze dag staat alles volledig in het teken van marketing. Tijdens MarketingLive! delen topmarketeers en CMO’s Brenda Smith en Nicole Freid hun ervaringen en krijg je de kans om meer te weten te komen over hun verschillende marketingvisies. Vervolgens schuiven we 's avonds aan bij het Effie diner voor de uitreiking van de prestigieuze Awards, waar we de allerbeste cases van afgelopen jaar vieren en belonen. We hopen je bij beide events te zien!

Tickets 

 

MarketingLive! - bright perspectives on marketing

MarketingLive! biedt overdag een podium aan topmarketeers met eerlijke en inspirerende verhalen over hun visie op het marketingvak. Onder leiding van moderator Susanne van Nierop (Adformatie) gaan we dieper in op de ervaringen van de CMO’s, ontdekken we nieuwe inzichten en bespreken we hoe we als marketeers het verschil kunnen blijven maken. 

Met o.a. Babette Porcelijn (Think Big Act Now), Nicole Freid (HAK), Tim van der Wiel (GoSpooky) en Brenda Smith (A.S. Watson). Bekijk hier het hele programma. Tickets zijn te bestellen via onderstaande knop.

Effie Awards: zojuist bevestigd... 

's Avonds is het tijd voor de uitreiking van de Effie Awards en worden we getrakteerd op een heerlijke roast van Jordi van de Bovenkamp, een scherpzinnige visie op het vak en de branche. Van de Bovenkamp: “Fijn dat de Effies-organisatie mij wederom heeft gevraagd voor een roast, nadat ik ze 127 keer had gemaild of ik het pleeeaaaaaase weer mocht komen doen". Mis het niet! Koop je tickets hier

Tot donderdag 14 november in Circa Amsterdam. 

 

 

partners

De Effie Awards wordt mede mogelijk gemaakt door:

bva logo
via logo
Socials
Copyright © 2024 Effie Awards Nederland